Dealer worden

Wilt u de vingerafdruk aan uw klanten leveren of heeft u nog vragen, stuur dan een email met uw gegevens naar [email protected] of bel ons via 00 31-(0)46 4494544.

Wij hebben een vingerafdruk-set samengesteld voor onze dealers zodat deze de afdrukken kunnen maken. Een set bestaat uit een aantal voorbeeldhangers, een duidelijke handleiding, materialen om de afdruk te nemen, bestelformulieren en verzendenveloppen.

Verder kunnen wij uiteraard kosteloos een uitleg bij u verzorgen.

Wij leveren u het materiaal, een speciaal wasbolletje, zodat u een goede vingerafdruk kunt nemen van uw klant(en). Deze wasafdruk is de basis voor het sieraad. U stuurt deze naar ons toe en wij maken aan de hand hiervan het sieraad. Wij gieten middels de verloren was-methode. Dat wil zeggen dat tijdens het gieten de wasafdruk die u heeft gemaakt, omgezet wordt in zilver (of een ander edelmetaal). De wasafdruk die u heeft gemaakt verdwijnt hiermee.
Na voltooiing sturen wij het sieraad weer naar u toe zodat u deze aan uw klant kunt afleveren.

Procasting kan ook overweg met inktafdrukken gemaakt op papier. Hoe u het beste een inktafdruk kunt maken, leest u hier.

Procasting is voor meer informatie en vragen die u heeft, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0031-(0)46 4494544. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar [email protected].

Wij kunnen extra ondersteunend materiaal leveren. Denkt u hierbij aan displays, bestelblokken, wasdoosjes, verzendenveloppen, minigripzakjes, armbandmaat, ringmaat, koffer compleet met sieraden (voor de voorbeeldsieraden vragen wij een geringe vergoeding), koffer compleet zonder sieraden, inktstrookjes. Deze kunt u bestellen via onze website.

Procasting levert niet aan consumenten. Wij verwijzen consumenten altijd naar een dealer in de buurt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »