Over ons

Welkom op de website van Procasting edelmetaalgieterij.
Een site die zeker interessant is wanneer u van sieraden houdt.
U komt meer te weten over sieraden en de vervaardiging daarvan.

Wij zijn een edelmetaalgieterij, wij gieten sieraad wasmodellen voor onze klanten (goudsmeden, juweliers), in geelgoud, witgoud, roodgoud en zilver. Wij vervaardigen wasmodellen via de wasinjectie methode, en met de hand gemodelleerde wasmodellen.

In 2012 zijn we begonnen met het laseren van sieraden, een methode met ongekend veel mogelijkheden. Zo kunnen wij tekeningen een op een laseren op een hanger of ring, of is het mogelijk om een hand- of voetafdruk te graveren op een sieraad. Dit kan natuurlijk ook een afdruk zijn van het pootje van uw huisdier. Of denkt u eens aan een mooie tekst die u op een van uw eigen of een van onze sieraden kunt laten zetten. Bijna alles is mogelijk!

Verder vervaardigen wij in eigen huis ontwikkelde sieraden.

Procasting is lid van de vereniging van goud- en zilversmeden.

Wij zijn reeds 25 jaar bezig met de vervaardiging van sieraden. Het is onze grote passie, we zijn er dan ook altijd mee bezig. Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel, en zien we als de basis voor ons voortbestaan. Mocht u eens niet tevreden zijn (er zijn bij gietwerk, ook bij ons na al die jaren, nog wel eens onberekenbare factoren) laat het ons dan weten, we komen er samen altijd wel uit.
Wij zijn pas echt tevreden als u dat bent!

Marc Bronswijk 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »